lauantai 21. helmikuuta 2015

Saanko esitellä: ravintola Pirtti

"Kohtaamisia takkatulen lämmössä", sanotaan Santa's Hotel Tunturin omilla nettisivuilla. Lupasin kertoa Pirtistä tarkemmin omassa postauksessa ja tässä sitä tulee. Inspiroiduin, kun käytiin taas kaverin kanssa siellä syömässä.

Santa's Hotel Tunturissa on useampi ravintola, mutta Pirtti on ainut jossa olen käynyt. Ravintola löytyy hotellin vastaanoton vierestä ja sinne ovat kaikki tervetulleita nahkasaappaissa tai vaikka hiihtomonoissa. Ravintolalla on ihan oikeasti tarina, joka on mielestäni hauska lisä koko touhuun. Nykyisen Tunturihotellin paikalle on aikoinaan siirretty Tsarmijärveltä vanha savottakämppä, jonka nimi oli Sininen Pirtti. Savotta kämppä purettiin jo ajat sitten, mutta nimi ja tarina ovat jääneet elämään. Tarkemmin tarina löytyy Pirtin nettisivuilta.

Omaan makuuni ravintola on aivan loistava. Sopivan rento, mutta silti ravintola eikä mikään pubi, josta saa ruokaa. Hintataso on omasta mielestäni huokea ja ruoka loistavaa! Tänään söin vain Hot Wingsejä, mutta aiemmilta kerroilta tuttu annos, Vaeltajan Unelma, on yksi parhaista mitä olen koskaan syönyt. Ravintolasta saa ruokaa siis pizzasta ja burgerista aina poronkäristykseen asti. Jokaiselle löytyy varmasti jotain. Ruokalistat löytyvät täältä.
Alkuruokana savulohisalaatti. Nälkäsenä kerkesin jo vähän syödä ennen kun muistin kuvan :D

Vaeltajan unelma!

Niin ja huippuekstrana Pirtistä saa turkulaisen jäätelötehtaan jäätelöitä. Tänään maistoin kaarnikkajäätelöä ja se oli niin parasta!

Mulla alko aamulla vapaat ja nyt aion vaan nauttia lauantai-illasta kotisohvalla. Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

-Jenni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti